Tien keer FH voor Combex
| 21:39 | Truckstar Redactie

Tien keer FH voor Combex

Combex Bouwlogistiek uit het Friese Eastermar vernieuwt haar vloot met tien Volvo FH trekkers.

Het wagenpark van Combex groeide afgelopen periode uit tot 115 trekkende eenheden. “Door overnames is het wagenpark van Combex de laatste tijd wat verkleurd, maar ook verouderd”, vertelt Allard Tadema, verantwoordelijk voor het wagenpark bij Combex Bouwlogistiek. ”Voor ons is betrouwbaarheid en tijdig leveren van levensbelang. Om die reden is onze focus momenteel gericht op een verjonging en verduurzaming van onze vloot”. Om die reden schafte Combex recent tien nieuwe Volvo FH-trekkers aan die worden ingezet voor het transport van ruwe bouwstoffen.

Ervaring

Tot enkele jaren terug telde de Combex vloot slechts drie merken. Door de overnames werden dat er zeven, maar Tadema wil dit aantal terugbrengen. Drie jaar geleden heeft Combex voor het eerst kennis gemaakt met de nieuwe Volvo FH modellen. De twee FH 460 trekkers die toen gekocht zijn, waren die twee trucks de pioniers die hebben geleid tot deze order van tien Volvo FH-trucks. Het gaat daarbij om verschillende modellen. Zo zijn er twee FH 460 Globetrotter trekkers en vijf FH 500 Globetrotters XL, allemaal 4×2. Daarnaast zijn er drie FH 500 trekkers met een gestuurde voorloopas. De trucks werden afgeleverd door Volvo Trucks-dealer M.S. de Vries & Company uit Bitgum.

Het wagenpark van Combex telde tot voor enkele jaren slechts drie merken. Door de overnames werden dat er zeven, maar Tadema wil dit aantal terugbrengen. Drie jaar geleden heeft Combex voor het eerst kennis gemaakt met de nieuwe Volvo FH modellen. De twee FH 460 trekkers die toen gekocht zijn, waren die twee trucks de pioniers die hebben geleid tot deze order van tien Volvo FH-trucks. Het gaat daarbij om verschillende modellen. Zo zijn er twee FH 460 Globetrotter trekkers en vijf FH 500 Globetrotters XL, allemaal 4×2. Daarnaast zijn er drie FH 500 trekkers met een gestuurde voorloopas. De trucks werden afgeleverd door Volvo Trucks-dealer M.S. de Vries & Company uit Bitgum.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie