Succesvolle MAN Euro 6 dagen
| 17:00 | Truckstar Redactie

Succesvolle MAN Euro 6 dagen

Importeur verwacht meer dan 700 bezoekers

De Euro 6 dagen van MAN Truck & Bus, die afgelopen maandag van start zijn gegaan, verlopen volgens de importeur uit Leusden succesvol. In totaal verwacht MAN Truck & Bus ruim zevenhonderd relaties, chauffeurs en andere belangstellenden voor de presentatie, waarvoor zelfs de complete Trucknology Roadshow van de MAN-fabriek is uitgerukt. 

Tijdens de Euro 6 dagen staan drie zaken centraal. “In de eerste plaats willen we laten zien dat al onze voertuigen nu al voldoen aan de emissienorm Euro 6”, aldus Edwin Meijerman, algemeen directeur van MAN Truck & Bus. “Tegelijk zijn we er trots op en willen we vieren dat onze trucks als meest betrouwbaar uit de verf zijn gekomen in een groot onderzoek van de TÜV. Verder presenteren we onze nieuwe huisvesting en ons nieuwe Technisch Trainingscentrum. Sinds 1 april zijn we namelijk met de importorganisatie van MAN gevestigd in een nieuw pand op de Pon Campus in Leusden.” 

Tijdens de Euro 6 dagen, die nog tot morgen duurt kunnen klanten rijden met alle nieuwe truckmodellen TGL, TGM, TGS en TGX en met de busmodellen Lion’s city. Maar liefst vijftien trucks staan klaar voor demoritten. Verder biedt MAN truck en bus uitgebreide informatie over servicemogelijkheden, chauffeurstrainingen en MAN Telematics, een hulpmiddel voor reductie van het brandstofverbruik die tegenwoordig ook op afstand toegankelijk is via smartphone of tablet.

Ben je morgen toch in het midden des lands, kom dan meteen even langs op de Truckstar Roadcarddag in Breukelen!

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie