Stijl op Peterborough
| 15:52 | Korneel Luth

Stijl op Peterborough

De Britten kunnen er wat van, zo bleek weer al te goed op een gezellig en mooi Truckfest Peterborough 2015.

Bijna 2.000 Britse trucks en een veelvoud aan poetsende chauffeurs, vrienden en familieleden en bezoekers hebben van Truckfest Peterborough 2015 een stijlvol truckfestival gemaakt.

Niet geëvenaard op het continent

De Engelsen, Schotten, Welshmen en Ieren houden er een stijl op na die op het Europese continent niet geëvenaard wordt. Van klassieke letters en lijntjes tot bijzondere en zeer mooi uitgevoerde paintbrush-taferelen. En op Peterborough kom je het in groten getale tegen.

Ook mooi: men blijft poetsen. Ook al is de jury al lang op bezoek geweest, en gaat men twee uur later weer naar huis!

Stijl op Peterborough
Een zwaar en gedurfd thema voor een showtruck, maar daarom niet minder mooi: deze ‘Fallen Heroes’ Scania R480 is een rijdend eerbetoon aan Britse soldaten die in verschillende oorlogen hun leven gaven.

Stijl op Peterborough
Binnenkort lees je in Truckstar meer over deze en enkele andere schitterende trucks op Peterborough. (Voor de kenners: dit is nog een Euro 4, maar de nieuwe Streamline-zijschildjes doen anders vermoeden).

Truckstar bezocht Peterborough afgelopen zondag en maandag, onder andere om trucks te spotten die we uitnodigen voor de Showstraat tijdens het Truckstar Festival, maar ook om foto’s te maken en enkele chauffeurs te laten vertellen over hun trucks.

Klik hier voor ons online foto-album van Truckfest Peterborough

Klik hier voor het nieuwsoverzicht

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie