Stem mee op de Mooiste Truck
| 15:18 | Truckstar Redactie

Stem mee op de Mooiste Truck

Voor het eerst kun jij dit jaar stemmen op één van de 27 trucks uit de Mooiste Truckstraat tijdens het Truckstar Festival.

Onze vakjury bepaalt ieder jaar tijdens het Truckstar Festival welke truck de Mooiste Truck van Nederland wordt.
 
Maar dit jaar is er voor het eerst ook een publieksprijs, en naar welke truck die gaat, dat bepaal jij.

Stem mee op onze Truckstar Facebook-pagina

Via onze Facebook-pagina kun je stemmen op jouw favoriete truck. De truck met de meeste stemmen wint de publieksprijs. Stemmen kan nu al en kan tot zondag 28 juli. Dan wordt – tijdens het Truckstar Festival –  de publieksprijs uitgereikt.

Stemmen is (in principe) één keer mogelijk. Indien je nogmaals stemt, zal deze stem de vorige overschrijven. Je kunt dus nu al stemmen, maar als je je tijdens het Truckstar Festival bedenkt op het moment dat je langs de 27 trucks loopt, kun je dus nog een keer je stem uitbrengen. Je oude stem wordt dan overschreven door de nieuwe.

Ga nu naar onze facebookpagina en ‘like’ Truckstar (als je dat nog niet gedaan had) en doe mee!

(Wil je met je mobiele telefoon stemmen, gebruik dan niet je Facebook-app – daar is de publieksprijs onvindbaar – maar ga naar de Truckstar Facebook-pagina via de webbrowser van je mobiele telefoon. Rechtsonder de omslagfoto vind je het icoontje van de publieksprijs. Als je daar op klikt, krijg je alle 27 mooiste trucks in beeld en kun je je stem uitbrengen).

1 Reactie
Meepraten? Schrijf hier jouw reactie