St van den Brink
| 12:00 | Arjan Olsthoorn

St van den Brink neemt logistieke tak Diversi Foods over

Transportbedrijf St van den Brink neemt per 15 februari 2021 alle logistieke activiteiten over van Diversi Foods B.V. uit Meppel. Het betreft hier een overname van de volledige logistieke afdeling van deze organisatie, inclusief het daarbij betrokken personeel en materieel.

Voor Diversi Foods B.V. gaat hier een lang gekoesterde wens in vervulling. Beschikbaarheid en betrouwbaarheid om aan de eindverbruiker haar producten te kunnen leveren, zijn een speerpunt van het gewenste logistieke profiel. Met St van den Brink wordt hier nog meer invulling aan gegeven en wordt er een strategie bevestigd die gericht is op de toekomst. Hierin staat groei, gekoppeld aan een professionele fijnmazige distributie, centraal op de routekaart van beide bedrijven.

Diversi Foods

Diversi Foods is een gerenommeerde producent van bake-off producten en heeft zes eigen productielocaties verdeeld over vier EU-landen. Bij Diversi Foods zijn meer dan 1.000 mensen werkzaam. Diversi Foods is hiermee global player en een meer dan prominente producent en leverancier van bake-off producten in de markt. De producten worden via een efficiënt logistiek netwerk geleverd aan Retail, Foodservice, Gastronomie en Leisure.

diversi foods

St van den Brink

St van den Brink is een familiebedrijf waar logistiek in de genen zit. Zij heeft 870 medewerkers en is specialist in bouw gerelateerd transport, koel- en vries-, bulk- en huiftransport, contractdistributie en warehousing.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie