Nedcargo Scania
| 13:34 | Arjan Olsthoorn

Speciaalbier onderweg met 4 nieuwe Scania’s van Nedcargo

Logistiek dienstverlener Nedcargo nam onlangs vier nieuwe Scania R450 trekkers in gebruik. De vier trucks rijden voor klant De Kikvorsch dagelijks een breed assortiment speciaalbieren en andere dranken naar distributiecentra en slijters voor de groothandel.

De keuze voor Scania werd zowel ingegeven door de voorkeur van De Kikvorsch als door de TCO van de voertuigen. “Met een dagelijks brandstofverbruik van 1 op 4 wordt die TCO alleen maar beter,” licht Resource Manager Transport & Distributie Benelux, Toine van Bladel, toe.

Nedcargo Scania

“De vier nieuwe Scania’s rijden voor onze klant De Kikvorsch door Nederland, België en Duitsland. Omdat deze trucks vast voor dat bedrijf rijden hebben we ook de kleurstelling van de trucks iets aangepast. De Kikvorsch rijdt al langer met Scania’s en de voertuigen zijn ook meteen een visitekaartje. De groep chauffeurs die wij hier inzetten is heel gedreven. Zij zien het als een uitdaging zo efficiënt mogelijk te rijden. Met een verbruik van zo’n 1 op 4 doen ze het heel goed want het zijn vaak niet de lichtste ritten. De info uit het fleet management systeem is volledig in lijn met de tankbonnen,” aldus Van Bladel van Nedcargo. De voertuigen zijn allemaal geconnecteerd en bij de Scania dealer in een full-service reparatie- en onderhoudscontract ondergebracht.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie