SNT's Longline is mooiste Showtruck
| 17:35 | Korneel Luth

SNT’s Longline is mooiste Showtruck

De zwaar indrukwekkende Scania R580 Longline van SNT uit Schotland heeft de eerste prijs in de categorie Showtrucks gewonnen.

De vakjury kon er niet omheen: deze Scania is ‘zeer fraai en een op-en-top showtruck’!

De truck oogt stoer, overweldigend, dik en woest. Maar kijk je dichtbij, dan blijken er talloze verrassende details aanwezig te zijn zoals de contour-verlichting onder en boven de kisten. Dit zijn Scania zonnekleplampjes. Ook het whisky-vat achter de cabine is geweldig. Dat kan met een klepje open en bevat alle aansluitingen voor de trailer.

SNT's Longline is mooiste Showtruck
De Scania Longline is ook in het donker een spectaculaire auto om te zien.

Info algemeen
Een woest beest van een ding; maar ook een truck met prachtige details en schitterend ontworpen en opgebouwd. Let ook op de Schotse Hooglander op de cabine en de blauwe verlichting langs de zijkant.

Tweede prijs naar Volvo FH16 700 Harry van Dalen

De tweede prijs in deze categorie gaat naar de Nederlandse deelnemer Harry van Dalen met zijn schitterende Volvo ‘classic’ FH16 700. Het thema van de Special Paint is de bekende Amerikaanse zanger Bruce Springsteen. De vijf jaar oude combinatie ziet er voor een hardwerkende stenenauto super uit. Ook de binnenkant van de cabine is onderhanden genomen en het geheel ziet er heel fraai uit. Complimenten Harry!

English Information
Absoluut prachtig, de Volvo FH Classic van Harry van Dalen.

Derde prijs naar Scania R500 Ronny Ceusters

De Belg Ronny Ceusters heeft met deze Scania R500 een heel mooie truck op straat gezet. Ook in dit geval spreekt de jury van een super showtruck. Alle details zijn tot in de puntjes uitgewerkt. Extra biesjes zijn consequent ook tot in de kleinste details doorgetrokken. De typisch Deense kleurstelling en styling blijft iedereen altijd weer aanspreken.

SNT's Longline is mooiste Showtruck
De Deense stijl is voor meer dan honderd procent overgebracht op deze Scania.

English Information
Een indrukwekkend plaatje!

 

Klik hier voor het nieuwsoverzicht

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie