Sevriens
| 12:48 | Arjan Olsthoorn

Sevriens schaft twee Iveco’s S-way in Magirus-uitvoering aan

Transportbedrijf Sevriens gaat met twee stuks Iveco S-Way in Magirus uitvoering in stijl de weg op. Met de uitbreiding van de vloot bestaat deze nu uit 66 Iveco’s. De twee nieuwe S-Way’s zijn de paradepaarden van de rijke stal aan trucks en vormen een prachtig visitekaartje.

De trucks zijn voorzien van de Cursor 11 motor met 460 pk en verschillen qua uiterlijk op een paar details van de originele demo’s. Zo is de achterwand half blauw, half rood en zijn de velgen rood gespoten. Het volledige spuitwerk en de belettering is gedaan door Cranen uit Heeswijk-Dinter.

Succesvolle samenwerking zet zich verder voort
Vol enthousiasme vertelt Piet Sevriens over zijn kindje, het familiebedrijf: “Door de inzet van onze medewerkers zijn we inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste vervoerders van kalkzandstenen in Europa. De ervaringen met Iveco zijn altijd goed geweest en het product is steeds beter geworden. Daarnaast werken we al jarenlang fijn samen met Martin Nieuwenhuizen en Bert Mingels van Iveco Schouten. Zij zijn altijd bereikbaar om het gesprek aan te gaan en bereid om goede service te leveren. We zetten daarom onze succesvolle samenwerking graag verder voort.”

Iveco S-way Sevriens

De trucks zijn voorzien van alle luxe, dus het ontbreekt de chauffeurs aan niets. Naast het comfort voor de chauffeurs, is er ook gedacht aan de monteurs in de werkplaats bij Transportbedrijf Sevriens. Zij kunnen gebruik maken van een elektronische kantelpomp, zodat zij met één druk op de knop de cabine van de trucks kunnen kantelen.

Transportbedrijf Sevriens
Sinds jaar en dag rijdt Transportbedrijf Sevriens al met Iveco. Piet licht de logische keuze voor de nieuwe S-Way’s graag toe: “Als je een grote vloot hebt, zoals wij, dan is het handig om met 1 merk te rijden. Hierdoor hoeven wij alleen Iveco-onderdelen te bestellen. Dit scheelt geld en tijd voor onze monteurs in de werkplaats.” De twee Magirus trucks van het transportbedrijf worden ingezet om kalkzandstenen te vervoeren naar diverse bouwplaatsen in België, Nederland en Duitsland. De benodigde stenen halen zij op bij de Xella Kalkzandsteenfabriek in Koningsbosch.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie