Schwennen
| 10:58 | Arjan Olsthoorn

Schwennen Int. transportbedrijf, Iveco-rijders van vader op zoon

Schwennen Internationaal Transport heeft opnieuw gekozen voor Iveco. Zoon Gerard Schwennen heeft zijn eerste Iveco S-Way in gebruik genomen.

Dit is dan wel gelijk een heel fraaie 6×2 voorloopas trekker met de oersterke 510pk Cursor 13 motor. De nieuwe Iveco S-Way van Schwennen is door de specialisten van Cornelis Bedrijfsauto’s, uit Hoogeveen, stevig onder handen genomen. De trekker is onder andere voorzien van hydrauliek, waarbij er evengoed nog 630 liter brandstof en 135 liter AdBlue getankt kan worden. De tanks zijn bovendien in kleur gespoten.

Gerard heeft ervoor gezorgd dat zijn S-Way een fijne werkplek is. De cabine is voorzien van alle denkbare luxe en heeft een volledig lederen interieur. Het chassis van de nieuwe trekker is afgewerkt met een bedekkende vlonder. Verder is de gehele auto voorzien van ledverlichting. De chromen accenten in de grille, een lampenbeugel en de luchthoorns maken de S-Way compleet. Met deze stoere S-Way doet er wederom een nieuwe generatie van het Italiaanse truckmerk zijn intrede in het wagenpark Schwennen Internationaal Transport.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie