Schaalmodellen populair
| 11:57 | Korneel Luth

Schaalmodellen populair

We houden niet alleen van trucks in het groot. Ook trucks in het klein zijn erg populair.

Dat het chauffeursvak voor de meesten veel meer dan slechts een beroep is, blijkt wel uit het feit dat een aanzienlijk deel van de chauffeurs en Truckstar.nl-bezoekers er een verzameling miniaturen op na houdt.

Truckstar poll

In onze online poll stelden we de afgelopen weken de vraag: Heb jij een truckminiaturen- en schaalmodellen-verzameling?

Maar liefst een derde (33 procent) van alle 1.171 deelnemers antwoordde met: ‘Ja, ik ben een fervent verzamelaar en heb een hele vitrinekast vol.’

Nog eens 37 procent van de deelnemers zegt: ‘Ja, maar ik heb er slechts enkele’. Zeventig procent van de stemmers heeft dus een aantal miniaturen thuis staan. Maar daarmee houdt het enthousiasme niet op.

Negen procent geeft aan geen miniaturen te hebben maar ze wel te willen, en zeven procent bestaat uit de echte hobbyisten; zij bouwen ze zelf.

Slechts Veertien procent geeft aan dat de miniaturen ze niet zo boeit.

Truckstar Festival-model

Een interessante miniatuur is het Truckstar Festival-model. Die brengen wij ieder jaar in een beperkte oplage uit in samenwerking met WSI. Dit is ieder jaar een echt collectors item. Voor het Festival van dit jaar hebben we een dikke, zes-assige Mercedes Actros koelcombi ontworpen. Een prachtige en originele wagen. Geïnteresseerd? Klik hier voor meer info.

 

Truckstar Festivalmodel 2014
Het Truckstar Festival-model 2014 is een originele en fris ogende Actros koelcombi geworden.

2 Reacties
  1. Kan ze al niet meer tellen. Hele oude en eigen gemaakte door een liefhebber Bram Kooyman. Van de Fa. Besseling (de drieban) uit Hem. Zijn voor mij goud waard. Verder veel plastic trucks.met reclame.Ook serie bussen en model luxe auto s.Groeten.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie