Schaalmodellen gezocht voor kleine veiling
| 12:20 | Truckstar Redactie

Schaalmodellen gezocht voor kleine veiling

Tijdens het Truckstar Festival wordt een bijzondere veiling gehouden, daarvoor zijn we op zoek naar schaalmodellen.

Veilinghuis Ritchie Bros. zal namelijk vier spannende veilingen houden waarbij schaalmodellen tegen de hoogst geboden prijzen worden verkocht.

Maar het mooie komt nog: de opbrengst gaat naar Stichting Hoogvliegers!

Bij een industriële veiling van Ritchie Bros. worden normaliter in rap tempo honderden machines en trucks verkocht aan de hoogste bieders. Tijdens het Truckstar Festival in Assen houdt ’s werelds grootste industriële veilinghuis vier bijzonder ‘kleinschalige’ veilingen.

Net als een echte veiling

De veilingmeester en zijn bidcatchers zullen hier voor het goede doel mooie schaalmodellen van trucks veilen en aan de hoogste bieders verkopen. Iedereen kan meedoen! En net als bij een echte Ritchie Bros.-veiling zijn er geen minimum biedingen of vastgestelde prijzen – de hoogste bieder wint!

Schaalmodellen gezocht voor kleine veiling
 
De opbrengsten van deze veiling gaan naar Stichting Hoogvliegers (www.stichtinghoogvliegers.nl). Zij werken met vrijwilligers om chronisch zieke en gehandicapte kinderen een onvergetelijk mooie dag te bezorgen. Voor hen betekent dit één dag zonder zorgen, maar met een prachtig avontuur.

Tijdens het Truckstar Festival zijn ze ook van de partij met een helikopter om een groep kinderen een prachtige rondvlucht boven het festivalterrein te geven.

Doneer een of meer mooie modeltrucks

Heb jij leuke of mooie miniaturen, klein of groot en vind je het leuk om mee te doen met deze unieke veiling? Doneer dan schaalmodellen en laat ze veilen voor het goede doel.

Neem voor meer informatie contact op met Ella Crezee via ecrezee@rbauction.com of bel naar + 31 (0)168 – 39 22 00.

Ritchie Bros. zou de schaalmodellen graag in de periode voor het Truckstar Festival reeds in bezit hebben, zodat vooraf een inventarisatie gemaakt kan worden (afspraken over de overdracht van de schaalmodellen kunnen via Ella Crezee gemaakt worden).  

(Als je als bedrijf deelneemt, wordt tevens het bedrijfslogo opgenomen op het veiling-sponsorenbord van Ritchie Bros.).

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie