Scania's in wagenpark Verdijk
| 15:27 | Korneel Luth

Scania’s in wagenpark Verdijk

Verdijk Transport Services uit Boxmeer heeft onlangs haar eerste Scania’s in ontvangst genomen.

Het zijn twee 4×2 R410 trekkers met SCR-only-motor. De auto’s presteren prima en de chauffeurs zijn zeer te spreken over het comfort, het rijgedrag en de ruimte in de Topline-cabines, zo blijkt uit de eerste reacties. Beide trekkers zijn voorzien van een uitgebreid chauffeurspakket, inclusief een standairco.

De Scania-dealer in Gennep leverde de trucks af. VTS Boxmeer heeft bij de keuze het brandstofverbruik, tezamen met het chauffeurscomfort mee laten wegen.

Verdijk Transport Services Boxmeer

VTS Boxmeer rijdt vooral met Volvo en Mercedes en is gespecialiseerd in geconditioneerd en farmaceutisch lange afstands-transport. VTS levert door heel Europa en beschikt in Boxmeer over ruime crossdock-warehouses en een coldstore voor de opslag van temperatuurgevoelige producten. Het bedrijf besteedt veel aandacht aan kwaliteit en service.

R410 met 13 liter zonder EGR

De 410 pk 13 liter Euro 6-motor heeft volgens Scania in korte tijd een sterke reputatie opgebouwd als efficiënte krachtbron. Eerder won de 410 pk motor de Duitse Green Truck Award door op de zware testroute van de magazines ‘Verkehrs Rundschau’ en ‘Trucker’ een recordverbruik van slechts 23,29 liter/100 km te noteren.

 

Klik hier voor het nieuwsoverzicht

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie