Scania R450's voor Verbruggen
| 10:14 | Korneel Luth

Scania R450’s voor Verbruggen

Frisse Toplines voor de chauffeurs van Verbruggen.

Verbruggen Int. Transport B.V. uit Dreumel heeft onlangs vijf nieuwe 4×2 Scania R 450 Euro 6-trekkers in haar vloot opgenomen. Alle vijf hebben de Topline-cabine, de tweede generatie Euro 6-motor en de aerodynamische Streamline vormgeving.

Zeecontainers

Verbruggen zet de voertuigen voornamelijk in voor het vervoer van zeecontainers. Twee van de vijf nieuwe trekkers zijn compleet ADR-gekeurd voor het vervoer van gevaarlijke stoffen. Met de aanschaf is het transportmaterieel weer helemaal up-to-date en met de schone Euro 6-motoren voldoet Verbruggen aan de strengste emissienormen. Hiermee is toegang tot de Maasvlakte in ieder geval gegarandeerd.

Recent nam Verbruggen ook tien nieuwe ADR gecertificeerde D-Tec flexitrailers, in gebruik. Met deze chassis kunnen alle soorten zeecontainers worden vervoerd. Het bedrijf is al sinds 1992 actief in het transporteren van zeecontainers vanuit de havens van Rotterdam en Antwerpen door heel Europa. Sinds enige jaren heeft Verbruggen een eigen warehouse met een capaciteit van 1500 m² voor op- en overslag van goederen.

Scania R450's voor Verbruggen
Ruime cabines en de laatste Euro 6-techniek; daar kunnen de baas en de chauffeurs weer even mee vooruit.

Klik hier voor het nieuwsoverzicht

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie