Russische transporteur bestelt 700 XF’s
| 19:32 | Truckstar Redactie

Russische transporteur bestelt 700 XF’s

Monopoly in Sint Petersburg bestelt 700 DAF trucks. Ondertekening vindt plaats op IAA.

Monopoly, één van Rusland’s grootste transportbedrijven gespecialiseerd in geconditioneerd vervoer, zal haar vloot met 700 DAF XF trucks uitbreiden. De order werd ondertekend tijdens de IAA in Hannover. De voertuigen zullen dit en volgend jaar worden geleverd. Als resultaat van  de nieuwe order zal de vloot van Monopoly groeien naar meer dan 1.000 voertuigen, waarvan 700 DAF trucks.

Betrouwbaar

“We hebben voor DAF gekozen na uitgebreid onderzoek naar de prestaties van de trucks. Daaruit bleken betrouwbaarheid, kwaliteit, brandstofefficiency en lage exploitatiekosten toonaangevend in de markt te zijn”, aldus Ilya Dmitriev namens Monopoly. “Als logistieke professionals weten we dat onze klanten hun goederen stipt op tijd willen hebben. Daarom staan we op maximale betrouwbaarheid en voertuigbeschikbaarheid van onze trucks. Dat is dan ook de reden dat we voor DAF gekozen hebben.”

Trots

“DAF is trots op deze order van Monopoly, een toonaangevende Russische transportonderneming”, vertelt Ron Bonsen, lid van de Board of Management van DAF Trucks N.V. en verantwoordelijk voor Marketing & Sales. “Het is een prachtige erkenning van ons uitstekende product en ons professionele dealernetwerk in Rusland.”

 

Klik hier voor het nieuwsoverzicht

 

 

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie