RoadStars: nieuwe community voor Mercedes-fans
| 15:29 | Marco Bloem

RoadStars: nieuwe community voor Mercedes-fans

Mercedes lanceerde onlangs onder de naam ‘RoadStars’ een nieuwe webplatform met diverse interessante features.

RoadStars is een webplatform dat in het verlengde ligt van de Mercedes magazines Route en Mercedes-Benz Transport. Chauffeurs, transportondernemers en andere Mercedesliefhebbers kunnen terecht op het nieuwe platform. Op de RoadStars-pagina lees je nieuws, praktijkverhalen en daarnaast heeft de site een community en social media functie.

Het platform RoadStars is door Mercedes-Benz Trucks ontwikkeld en wordt wereldwijd in een groot aantal landen en talen uitgerold. Bezoekers van RoadStars kunnen een profiel aanmaken waarna ze, na inloggen, toegang hebben tot allerhande content.

Online community

Gebruikers van RoadStars kunnen door andere RoadStars-gebruikers te “taggen” bouwen aan een community. Het platform biedt de mogelijkheid foto’s te uploaden in een fotoalbum dat gedeeld kan worden met het netwerk. Ook is er een chatfunctie beschikbaar zodat gebruikers rechtstreeks met elkaar kunnen communiceren, of berichten kunnen achterlaten voor personen die op dat moment offline zijn. 

Wij vinden de introductie van het platform een opmerkelijke zet, en zijn erg benieuwd wat RoadStars gaat doen. Onlangs besloot concurrent Volvo haar online community ‘Worldtrucker’ op te heffen door de komst van Facebook en Twitter. 

Klik hier voor het nieuwsoverzicht 


 

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie