Rijschool Hendriks
| 10:19 | Robert Servaas

Rijlessen in Iveco S-Way bij Rijschool Hendriks

De chauffeurs van de toekomst gaan met een Iveco S-Way bakwagen en trekker van Rijschool Hendriks de weg op. Als Iveco-rijder van het eerste uur geeft het samen met Vika Bedrijfswagens een mooi vervolg aan de succesvolle samenwerking. Alex Hendriks is als mede-eigenaar tevreden met zijn nieuwe aanwinsten: “Onze instructeurs en leerling chauffeurs zijn razend enthousiast over de trucks.”

Zowel de bakwagen als trekker zijn voorzien van 460 pk, zodat deze eventueel nog kunnen worden ingezet als LZV. Het enthousiasme rondom de S-Way zweeft rond in Overijssel en dit doet Alex Hendriks en Roel Vinke, verkoopadviseur bij Vika Bedrijfswagens, deugt. Er zijn zelfs leerling chauffeurs bij collega rijscholen die naar Alex Hendriks toe komen om te laten weten dat zij onder de indruk zijn van de vrachtwagens. Alex Hendriks: “Het geeft een trots gevoel om met twee prachtige trucks met 460 pk de weg op te gaan.”

Fijne samenwerking


Het eerste contact tussen Rijschool Hendriks en Vika Bedrijfswagens ontstond in februari 2019. Daarbij heeft Alex Hendriks het erg gewaardeerd dat hij door Roel Vinke werd gewezen op de komst van de S-Way. Alex licht dit toe: “De gesprekken zijn goed verlopen tijdens het aankoopproces. De ervaringen met Iveco zijn altijd goed geweest en de reacties van de leerlingen op het smoelwerk van de nieuwe trucks waren zeer positief.” Daarnaast hebben zijn vader, instructeurs en monteurs de Iveco aanschouwd op het Truckstar Festival in Assen. Zij waren erg enthousiast over het uiterlijk van de nieuwste generatie truck. Het was voor Rijschool Hendriks dus een logische keuze om voor IVECO te kiezen. Inmiddels rijdt hij met zijn nieuwe bakwagen en trekker alweer een paar weken op de Nederlandse wegen. Zodoende hebben een aantal leerlingen al kunnen kennismaken met de nieuwe Iveco’s.Rijschool Hendriks
Als middelgrote rijschool biedt Rijschool Hendriks een compleet pakket rijlessen aan. Van bromfiets, trekker en vrachtwagenrijbewijs tot Code 95 nascholingen, je kunt als leerling voor alle categorieën op je rijbewijs bij de rijschool uit Oldebroek terecht. Roel Vinke voegt hier namens Vika Bedrijfswagens aan toe: “Het is voor ons erg interessant dat een rijschool met een Iveco gaat rijden, zodat de chauffeurs van de toekomst kunnen ervaren dat de S-Way een hoogwaardige truck is.”

Rijschool Hendriks

1 Reactie
Meepraten? Schrijf hier jouw reactie