Rijk uitgeruste Actros RoadStars
| 10:19 | Bert Mateboer

Rijk uitgeruste Actros RoadStars

De Voorwinden Groep heeft een nieuwe Actros RoadStars Limited Edition 2563 LS in gebruik genomen. De truck heeft een bijzonder rijke uitrusting.

De RoadStars Limited Edition is zeer compleet uitgerust met Xenon verlichting en Alcoa lichtmetalen wielen. De cabine is voorzien van lederen bekleding, standkachel en standairco Chauffeur Jurgen de Bruijn (44) is zeer in zijn nopjes met de nieuwe auto: ,,Qua comfort is dit echt perfect.” Aan de veiligheid van de chauffeur en zijn medeweggebruikers is ook gedacht. De Actros is namelijk uitgerust met het complete pakket aan veiligheidssystemen, waaronder Active Brake Assist 3 en afstandsregeling.

Na aflevering bij OGAM Bergschenhoek is de Actros opgebouwd met zeer veel extra opties. De truck werd onder meer voorzien van een schuifschotel en hefbare voorloopas. Naast RVS lampenbeugels en een Amerikaanse train-hoorn is aan de linkerzijde een extra grote tank toegevoegd. Dankzij de flitslampen, Deense achterlichten, extra lampjes in de grille, langs de zijfenders en extra flitslampen bovenop de cabine valt de auto ook goed op in het donker.

Met een vermogen van 625 pk (460 kW) is deze Actros heel geschikt om zware lading te trekken. Dat vermogen wordt door de Voorwinden Groep ingezet om machines en materialen voor de kassenbouw door heel Europa te vervoeren. Als onderaannemer rijden zij hun eigen machines en kassenmaterialen naar de nieuwbouw projecten van hoofdaannemer Havecon Kassenbouw B.V. 

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie