Renault Trucks Dakar Days

Op dinsdag 18 en woensdag 19 juni 2019 vinden de Renault Trucks Dakar Days plaats. Een spectaculair evenement waarbij je de unieke kans krijgt om mee te rijden in één van de Dakartrucks van Mammoet Rallysport onder leiding van Martin van den Brink. Ervaar hoe het voelt als deelnemer in de Dakar Rally! Martin van den Brink en zijn team staan een van beide dagen de hele ochtend voor je klaar.
Naast het meerijden in de Dakar Rally voertuigen, zorgt Renault Trucks voor de nieuwste voertuigen om te testrijden en is er een derde fun-activiteit. Dit blijft nog even een verrassing.
Martin van den Brink Renault Dakar 2018
Uiteraard is de dag volledig verzorgd. Je wordt ontvangen met koffie, er wordt gezorgd voor lekkernijen en er staat na afloop van de activiteiten een uitgebreide lunch voor je klaar. De dag op het msv Salz circuit in Amersfoort begint rond 8.30 uur en eindigt rond 13.30 uur.

Aanmelden

De deelnamekosten bedragen slechts €25,- per persoon. Het bedrag wordt na bevestiging van je deelname automatisch van je rekening afgeschreven. Je kunt je aanmelden voor dinsdag 18 juni of  woensdag 19 juni. Je kunt voor beide dagen inschrijven, Truckstar zal je dan op één van de dagen inplannen. Indien er meer aanmeldingen zijn dan dat er plek is zal er geloot worden. Door je aan te melden ga je akkoord met onze algemene spelvoorwaarden: https://www.newskoolmedia.nl/spelvoorwaarden/

Dit evenement heeft inmiddels plaatsgevonden.