| 09:00 | Robert Servaas

Reining Transport neemt 200ste MAN in gebruik

Onlangs leverde Sommeraur Trucks Westerbroek de 200ste MAN af aan Reining Transport in Koham. Het is de 180ste volumecombi die het bedrijf via deze MAN-dealer afneemt. De komende weken wordt nog een aantal nieuwe volumecombi’s afgeleverd, waarmee de totale vloot van Reining met nog eens 20 trekkers en 45 opleggers wordt uitgebreid tot 320 volumecombinaties.

Met de aflevering van dit 200ste voertuig bezegelden Sommeraur en Reining de samenwerking op het gebied van levering van voertuigen, onderhoud en aftersales in Europa. Reining is op internationaal transportgebied actief in de Benelux, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland, Italië en Hongarije. De onderneming heeft naast de hoofdvestiging in Kolham een vestiging in Hongarije en twee locaties in Duitsland. Sommerauer en Reining werken al ruim twintig jaar samen en de beide partijen kennen elkaar meer dan goed.


Reining heeft na de verzelfstandiging begin 2014 ingezet op een modern wagenpark waarmee het in combinatie met een hoge beladingsgraad op het gebied van volumetransport en door de Euro6-norm een belangrijke bijdrage levert aan de CO2- en NOX-reductie. Daarmee neemt de onderneming milieudoelstellingen alsmede het gebruik van schaarse grondstoffen uiterst serieus. Door de conserveringstechniek van de carrosserie verzekert Reining zich van een lange levensduur. Compaan Assen heeft de carrosserie geleverd.

 

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie