Rabelink breidt uit
| 09:57 | Truckstar Redactie

Rabelink breidt uit

Het wagenpark van Rabelink Logistics is in de eerste maand van 2015 fors uitgebreid. Reden: de toename van werkzaamheden.

Er zijn acht DAF en Volvo trekkers aan het wagenpark toegevoegd, er werden vijftien opleggers aangeschaft en ook kwamen er dertig meeneemheftrucks bij. Door een uitbreiding van de werkzaamheden was het noodzakelijk om in nieuw materieel te investeren. Op 9 januari arriveerden drie DAF XF 460 trekkers op het A18 Bedrijvenpark in Wehl, waar het nieuwe hoofdkantoor van Rabelink gevestigd is. Een week later werden de vijf Volvo’s FH 420 geleverd. Alle acht trekkers worden voor internationaal transport ingezet.

Maxitrailers

Ook voor de trailers koos Rabelink voor twee leveranciers. Hertoghs leverde zes maxitrailers en ook bij Schmitz Cargobull werden maxitrailers afgenomen, maar dan negen stuks.. Alle opleggers kunnen worden gebruikt in een LZV-combinatie en kunnen worden voorzien van een tweede of derde laadvloer (triple stock). Deze worden voornamelijk ingezet bij het vervoer van lengtegoederen, die direct op de bouwplaats worden gelost. Om die reden is het wagenpark ook aangevuld met dertig meeneemheftrucks van Palfinger.

Over Rabelink

Rabelink is een logistiek dienstverlener met een warehousecapaciteit van meer dan 46.000 m2 en ruim 70.000 palletplaatsen. In combinatie met 140 vrachtauto’s, 3 LZV’s, 180 trailers en 50 meeneemheftrucks is Rabelink uitgegroeid tot een  flinke onderneming. Momenteel zijn er meer dan 300 mensen bij Rabelink aan de slag. 

Rabelink breidt uit

Klik hier voor het nieuwsoverzicht

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie