| 11:08 | Bert Mateboer

Quiz: Ken jij de verkeersregels net zo goed als je vrachtwagen?

Hoelang mag je je vrachtwagen parkeren binnen de bebouwde kom? Heb je een CMR nodig als je laadvermogen kleiner is dan 600 kg? Hoe stel je je tachograaf in bij een platte band? De antwoorden (en nog veel meer vragen) vind je in de gloednieuwe Truckersquiz, een initiatief van de VSV en AWSR in samenwerking met TVM en SFTL.

Ken jij de verkeersregels zo goed als je je vrachtwagen kent? Dan dagen we je uit! Speel nu mee via truckersquiz.be en wie weet win jij een gepersonaliseerde miniatuur, Bongobons of één van de 60 andere prijzen. Het concept is heel eenvoudig: 10 meerkeuzevragen, 5 minuten en dus ideaal voor je pauze of wachttijd onderweg. Plezier verzekerd, zo vaak je maar wil!

Prijzen

Haal je minstens 7 op 10 en beantwoordde je de schiftingsvragen goed? Dan maak je kans op de hoofdprijs – een gepersonaliseerde miniatuur of fotoshoot – of één van de 60 andere prijzen: Bongobonnen, duotickets voor de Kinepolis, trainingen slip- en remcontrole… Minder dan 7 op 10? Geen nood, je kan blijven quizzen en je score verbeteren.

Truckersquiz

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie