Pon Logistics
| 09:47 | Arjan Olsthoorn

Pon Logistics opent nieuwe vestiging in Apeldoorn

Onlangs heeft logistieke dienstverlener Pon Logistics een nieuwe vestiging op de Woudhuizermark 77 in Apeldoorn geopend. Deze nieuwe locatie zal op termijn de bestaande vestiging in ’s-Heerenberg vervangen.

Met 25.000 m² oppervlakte is het nieuwe filiaal een welkome aanvulling op de al bestaande capaciteit van het bedrijf. Dit pand ondersteunt de groei van de logistieke dienstverlener.

In de Apeldoornse vestiging zal Pon Logistics alle werkzaamheden binnen haar domein uitvoeren: van warehousing tot handling en e-fulfilment voor zijn klanten. Daarnaast voldoet dit pand aan alle duurzaamheidsnormen en vertrouwt Pon Logistics voor de energievoorziening op onder andere zonnepanelen en warmtepompen. Met deze nieuwe locatie laat Pon Logistics zien dat logistiek, bedrijfsgroei en duurzaamheid hand in hand kunnen gaan.

Klanten

Het nieuwe pand in Apeldoorn toont dat Pon Logistics flexibel wil zijn voor haar klanten. Het heeft namelijk een uitstekende bereikbaarheid door zijn centrale ligging in Nederland. Flexibiliteit staat bij Pon Logistics hoog in het vaandel. Deze nieuwe vestiging op een van de logistieke knooppunten van Nederland bevestigt dat. Vanaf de A1 en A50 rij je zo het terrein op. Ook telt het pand ruim 25.000 m² aan oppervlakte en beschikt het over 24 laaddocks. Daarmee is de locatie vijf keer zo groot als die in ’s-Heerenberg. Vanuit deze locatie kan Pon Logistics de klanten beter van dienst zijn, en daar kijken ze erg naar uit.

Werknemers

Behalve voor klanten wil Pon Logistics ook graag flexibel zijn voor haar eigen werknemers. Het pand is groter, waardoor er meer mensen kunnen werken. Bovendien zorgt de centrale ligging ook voor een betere bereikbaarheid voor de werknemers. Het sluiten van het pand in ’s-Heerenberg betekent niet dat werknemers daar zonder baan komen te zitten. Iedereen heeft namelijk de mogelijkheid om mee te verhuizen. Daarnaast zijn werknemers die werkzaam zijn op de andere locaties ook welkom in Apeldoorn. Pon Logistics staat als werkgever voor een veilige en prettige werkomgeving voor onze werknemers, waar dat dan ook mag zijn.

Over Pon Logistics

Pon Logistics verzorgt al decennialang de logistiek voor meerdere Pon bedrijven, met het doel om de concurrentiekracht van deze partners te vergroten. Sinds 10 jaar verzorgt Pon Logistics naast de vertrouwde Pon bedrijven, ook de logistiek voor externe bedrijven en heeft hierin een brede clientèle opgebouwd, in meerdere branches en markten. Met het nieuwe pand bereiden we ons voor op de komst van nieuwe klanten en uitbreiden van de vraag van bestaande klanten.

Tot het klantenbestand van Pon Logistics behoren onder andere VW, Audi, BBB Cycling. Met ruim 450 medewerkers verzorgt de Pon Logistics het logistieke totaalconcept, waarin zij zich richten op de supply chain management: de inrichting en automatisering van warehouses, proces en transportoptimalisaties en het verhogen van serviceniveaus.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie