| 12:03 | Robert Servaas

PLD neemt Mercedes Actros SilverStar Edition in gebruik

Onlangs is de vloot van PLD (Pastoor Logistieke Dienstverlening) uitgebreid met een derde truck: een Actros 1848 LS SilverStar Edition met GigaSpace-cabine. Het transportbedrijf uit Oosterhout vervoert diverse soorten lading, waaronder (stuk)goederen en zeecontainers. Bovendien is PLD actief in het geconditioneerd vervoer. Mercedes-Benz truckdealer Rüttchen heeft de trekker geleverd.

De recent in gebruik genomen Actros 1848 LS SilverStar Edition is de eerste Mercedes-Benz truck voor PLD. De truck met luchtgeveerde vooras is rijk uitgerust met veel moderne assistentiesystemen en functionaliteiten. Ook beschikt de Actros over Fleetboard. De buitenkant van truck is voorzien van zijskirts en luchthoorns. Op het gebied van verlichting is uitgepakt met onder meer Bi-Xenon-koplampen, diverse ledlampen, zwaailampflitsers op de cabine en andere werklampen. Zelfs de Mercedes-Benz ster op de grille is verlicht. De GigaSpace-cabine is van alle gemakken is voorzien, namelijk een boven- en onderbed met premium matras, chauffeurstafel, koelkast, standverwarming en -airco, soundsystem en DAB+-radio. De bestuurders- en bijrijdersstoel zijn voorzien van groene stiknaden en ook de bies van de driedelige mattenset draagt dezelfde kleur. De lederen deurpanelen, het dashboard en het stuurwiel geven de binnenkant van de truck een luxe uitstraling, evenals de ambiente interieurverlichting.

PLD, oftewel Pastoor Logistieke Dienstverlening, is een transportonderneming uit het Noord-Brabantse Oosterhout. Het in 2013 opgerichte bedrijf beschikt over een bescheiden truckvloot waarmee het diverse transportoplossingen biedt: van vervoer van zeecontainers tot (stuk)goederen en van geconditioneerd tot ADR-transport. PLD rijdt voor diverse opdrachtgevers in heel Europa, maar is met name actief in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie