Peter Appel neemt Vlug Transport over
| 13:53 | Truckstar Redactie

Peter Appel neemt Vlug Transport over

Peter Appel Transport uit Middenmeer neemt G. Vlug en Zn uit Middenbeemster over.

Peter Appel en G. Vlug en Zn werken al lange tijd samen. Daarnaast hebben de bedrijven een vergelijkbare bedrijfscultuur, zetten beide LZV’s in en hebben ze diverse gemeenschappelijke opdrachtgevers. Deze zaken, plus de opvolging van directeur Jan Vlug, lagen ten grondslag aan de overname door Peter Appel.

Peter Appel neemt Vlug Transport over

Na de overname zal G. Vlug en Zn doorgaan onder dezelfde naam en zullen geen banen geschrapt worden. Directeur Jan Vlug treedt echter terug en het management van Vlug zal het team van Peter Appel gaan versterken met de bedoeling het bedrijf verder uit te bouwen en bepaalde zaken te integreren.

Directeur Peter Appel zegt: “Deze ontwikkeling sluit aan bij de trend van consolidatie in de transportsector en de gewijzigde marktomstandigheden. Beide bedrijven zien vanuit deze gezonde basis voldoende toekomstperspectief voor de klanten, het personeel en de bedrijven zelf.”

G. Vlug en Zn telt 300 personeelsleden en een wagenpark van 180 trucks. Na de overname zal Peter Appel 1.150 personeelsleden hebben, 550 trekkende eenheden en dertig standplaatsen in Nederland en België.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie