Pacton kuip-semi voor DKJ Transport
| 18:18 | Truckstar Redactie

Pacton kuip-semi voor DKJ Transport

DKJ Transport uit Alblasserdam heeft onlangs een bijzondere Pacton kuip-semi in gebruik genomen.

De twee-assige semi-dieplader werd door DKJ Transport speciaal besteld voor het vervoer van machines en overige grote ladingen.

Diepbed op 430 millimeter hoogte

Pacton bouwde de oplegger binnen de geldende lengte en breedtematen. De achterste as is een stuuras en de oplegger kreeg diverse zekeringsmogelijkheden waaronder: 26 acht tons bindogen, twintig rongpotten en ook acht twistlocks. Breedtebordjes zijn eveneens toegevoegd voor brede ladingen.

Het diepbed ligt op slechts 430 millimeter van de weg. De luchtvering van de trailer heeft echter twee rijstanden; er kan in een iets hogere rijstand gereden worden om – indien nodig – voldoende bodemvrijheid te genereren.

Pacton kuip-semi voor DKJ Transport
Omdat er veelal een tandemastrekker onder de trailer staat, volstaan twee assen. Dit levert een langer diepbed op zonder de noodzaak er een uitschuiftrailer van te maken. 

DKJ Transport Alblasserdam

DKJ is een klein transportbedrijf dat zich toegelegd heeft op specialistische vervoersklussen van en naar Noorwegen. Het bedrijf heeft één eigen trekker en twintig eigen opleggers. DKJ vertrouwt op een selectie vaste charters waaronder verschillende eigenrijders. 

Pacton kuip-semi voor DKJ Transport
Ook ouderwets afgezeilde ladingen worden met de nieuwe kuiptrailer vervoerd. 


Klik hier voor het nieuwsoverzicht

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie