Snel Shared Logistics
| 10:38 | Arjan Olsthoorn

Overname Snel door Vos Logistics definitief

Op 6 januari is de overname van Snel Shared Logistics door Vos Logistics afgerond. Door deze overname beschikt Vos over een van de grootste distributienetwerken in de Benelux met 65.000 m2 opslag en crossdock faciliteiten in het hart van de randstad.

Hiermee verstevigt de onderneming haar marktpositie op het gebied van fijnmazige distributie, warehousing en crossdocking. Met de overname stijgt de opslagcapaciteit van Vos naar 315.000 m2 en de vloot naar 1.400 trekkende eenheden.

“De overname is een mooie bevestiging van onze jarenlange samenwerking. De culturen van beide ondernemingen sluiten goed op elkaar aan en in dienstverlening zijn we complementair. Dit gaat ons zeker helpen bij de integratie”, vertelt Toine van Gils, Managing Director Vos Logistics Solutions.

Peter de Vries, Directeur Snel Shared Logistics is blij met de positieve reacties welke hij de afgelopen weken ontving van klanten, personeel en overige partijen over het samengaan met Vos. “In combinatie kunnen we beter meegroeien met onze klanten en sneller stappen zetten op het gebied van innovatie en verduurzaming.”

Vos Logistics

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie