DAF LZV Jan de Rijk
| 10:20 | Arjan Olsthoorn

Overname A. van Overveld Transport door Jan de Rijk

Jan de Rijk Logistics neemt per 6 januari de transportactiviteiten over van A.v. Overveld Transport uit het Brabantse Zegge. Laatstgenoemde verzorgt distributie in de Benelux. Dat hebben beide bedrijven bekendgemaakt.

De activiteiten van Overveld worden voortgezet binnen de Benelux-operatie van Jan de Rijk, dat zijn hoofdkantoor in het nabijgelegen Roosendaal heeft. De chauffeurs, trekkers en trailers gaan mee over naar de nieuwe eigenaar.

‘Met de overname van deze activiteiten onderstrepen we onze verdere groei-ambities voor distributie binnen de Benelux’, aldus het bedrijf in een toelichting. Door de transactie ‘ontstaat een uitgebreider netwerk waarvan de klanten na de deal onmiddellijk gebruik kunnen maken’.

DAF A. van Overveld Transport

Wagens van A. van Overveld Transport.

A. van Overveld Transport is aanbieder van transportdiensten in het distributievervoer. Zowel voor deelladingen als full-truckloads. Ze rijden nationaal en in België, voornamelijk dagritten. Volgens de website van het overgenomen bedrijf werken er ongeveer dertien personeelsleden.

Jan de Rijk Logistics
Jan de Rijk Logistics verzorgt wegtransport- en intermodale diensten, contractlogistiek en retaildistributie. Het bedrijf heeft 27 vestigingen in 14 landen, een personeelsbestand van veertienhonderd medewerkers en beschikt over een vloot van meer dan duizend voertuigen.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie