Oude bekenden bij Omroep Max
| 11:43 | Marco Bloem

Oude bekenden bij Omroep Max

‘Max maakt mogelijk’ vervult wensen Gerard de Vries en Jan Kerstens

Via een lezer kregen we de tip om de laatste uitzending van het Omroep Max programma ‘Max maakt mogelijk’ terug te kijken. In de aflevering van 10 oktober vervult het programma namelijk de wensen van Gerard de Vries en Jan Kerstens.

Teddybeer

Gerard de Vries is vooral onder de oudere generatie vrachtwagenchauffeurs bekend van een aantal muzieknummers. Zijn bekendste nummer is wellicht het nummer ‘Teddybeer’, waarmee hij in de jaren ’60 de hitlijsten bestormde. Gerard’s wens is om met dit nummer nog één keer te schitteren op het podium. Dat lukt: Gerard zingt het nummer in de tijdens het truckevenement ‘Nog Harder’in Lopik. 

Oude bekenden bij Omroep Max

Gerard de Vries wordt verrast door Omroep Max

Jan Kerstens

Ook de 80-jarige oud-chauffeur Jan Kerstens komt aan bod in het programma. Jan reed vroeger internationaal, maar heeft ooit zijn chauffeursbaan moeten opgeven na een ongeluk. Hij droomt er al jaren van om nog weer eens in een vrachtwagen te rijden. Ook deze wens gaat in vervulling. Jan mag meerijden in de truck van Henri Verkleij, eveneens afkomstig uit Lopik. Jan gaat mee op een mooie zomerse rit.De eindbestemming laat zich raden: Jan mag op het evenement Nog Harder meegenieten van de nummers van Gerard de Vries.

Klik hieronder om de betreffende uitzending van ‘Max maakt mogelijk’ terug te kijken.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie