van der beek
| 10:09 | Arjan Olsthoorn

Opvallende MAN TGX voor Van der Beek

Een wel heel bijzondere MAN is onlangs door MANA Bedrijfwagens afgeleverd aan Natasja en Mario van der Beek. Deze truck is een echte blikvanger!

“Natasja en Mario hebben eind 2020 hun DAF bij ons ingeruild op de nieuwe MAN TGX 18.510 BLS. De doorslag gaf het allernieuwste MAN model. Duidelijk was meteen; deze nieuwe MAN moet nog unieker en specialer worden dan de vorige!”, aldus accountmanager Pascal Mrowiec van MANA Bedrijfswagens. “En het resultaat mag er zijn. Deze nieuwe TGX is een plaatje geworden!”

Opvallend uiterlijk

De specialpaint-artiesten Marcel en Willeke, eigenaren van ‘MW Designs’ in Schijndel, hebben deze truck een meer dan opvallend uiterlijk gegeven. Geheel naar wens van Natasja is de zonsopkomst, geïnspireerd op de akkers van Zevenbergschen Hoek, gecombineerd met licht gespoten paarse striping. De vrachtwagen is volledig met de hand geairbrushed en aan ieder detail is gedacht. De zonneklep is ontworpen door ‘Van der Heijden Truckstyling’ uit Boxtel. Hier zijn de LED-verstralers verwerkt in de zonneklep zodat de stroomlijn behouden kon worden. De zonneklep is opgenomen in het airbrush-design zodat deze één is geworden met de vrachtwagen.

Samen met MANA Bedrijfswagens zijn alle denkbare opties geselecteerd om deze truck completer dan compleet te maken. Met alle mogelijke veiligheidssystemen en de optie om in de toekomst 100% biologische diesel te kunnen tanken is Van der Beek Transport klaar voor de toekomst. MANA verzorgde de finishing touch door de op- en inbouw van alle accessoires.

Truck of the Year

Uit handen van Pascal ontvangen de zéér tevreden Natasja en Mario de sleutels van hun nieuwe vrachtwagen. Met deze truck zal het hun zeker niet ontbreken aan aandacht op en langs de weg en gaan ze vele mooie kilometers tegemoet. Ook het comfort, rijgedrag, connectiviteit en een ergonomische bediening zijn bij deze MAN TGX een aangename bijkomstigheid, want deze truck werd niet voor niets uitgeroepen tot Truck of the Year 2021.

Natasja en Mario hebben een VOF genaamd Van der Beek Internationaal Transport in Zevenbergschen Hoek en rijden voor DSV Road Nederland te Dordrecht.

2 Reacties
Meepraten? Schrijf hier jouw reactie