Ontwerp je eigen Iveco S-Way
| 13:03 | Arjan Olsthoorn

Ontwerp je eigen Iveco S-Way en creëer een Truckstar-cover

Iveco daagt jou uit om je eigen S-Way te ontwerpen. Heb jij altijd al willen weten hoe de kleuren van een bedrijf op de Iveco S-Way uitkomen? Dit is je kans!

Door bij iedereen creativiteit tot leven te brengen wil Iveco een online roadshow creëren. Een ontwerp spreekt namelijk gelijk ter verbeelding en een afbeelding zegt meer dan 1.000 woorden.

In een handomdraai kan iedereen een Iveco S-Way ontwerpen in de stijl en kleuren van zijn/haar (favoriete) bedrijf. Van de grille en de bumper tot de zonneklep, als creatieveling kun je alles de gewenste kleur geven. De S-Way kun je helemaal naar wens vormgeven en presenteren. Voeg diverse accessoires en een bedrijfsnaam toe, en kies een passende achtergrond, zoals een unieke Truckstar-cover, voor jouw ‘thuis weg van huis’

Jouw eigen Iveco

Ga voor een hoge of een lage cabine, kies je favoriete kleuren en kleed jouw S-Way aan met diverse accessoires. Deel je ontwerp met de hashtag #OntwerpjouwIVECO, zodat we samen een online roadshow creëren die non-stop verder gaat.

En als kers op de taart kun je ook nog kiezen om jouw creatie op een Truckstar-cover te plaatsen! Het is leuk om te doen en je kunt er leuke prijzen mee winnen. Want als jij de mooiste Iveco S-Way op  je eigen Truckstar-cover ontwerpt dan win je een goodiebag samengesteld door Iveco en Truckstar (met o.a. de nieuwe Iveco S-Way in miniatuur).

Hoe doe je mee?

Ga naar ontwerpjouwiveco.nl en ontwerp je eigen Iveco S-Way plus Truckstar-cover. Post vervolgens jouw creatie onder ons bericht op Facebook.

Ontwerp je eigen Iveco S-Way

2 Reacties
Meepraten? Schrijf hier jouw reactie