Ondertussen bij Van Winkoop
| 13:21 | Truckstar Redactie

Ondertussen bij Van Winkoop

Ermelose spuiter draait overuren voorafgaand aan het Truckstar Festival

Van Winkoop, bekend van het spuit- en verbouwwerk van legio opvallende trucks, is er maar druk mee. Klagen over werk hoeft de specialist sowieso niet, maar de weken voorafgaand aan het Truckstar Festival loopt het helemaal storm. “Veel jongens laten juist nu hun truck bijwerken zodat deze weer in topstaat verkeert”, legt eigenaar Cor van Winkoop uit.

Showtrucks

We zien deze week dan ook een aantal bekende showtrucks bij Van Winkoop staan. Zo staat de gitzwarte Ekeri oplegger van FH Trans afgekoppeld voor een flinke poetsbeurt en even verderop vinden we een aanhanger van Patrick van der Mark. Maar twee wel heel bekende trucks vinden we binnen, in de hal. Zowel de Mooiste Truck van Nederland van 2012 en de nummer 2 van dit jaar krijgen nog even onderhoud, zo vlak voor het Festival.

Triple X

De cabine van de ‘Triple X’ R730 van Michel Kramer is tijdens de opbouw door Van Winkoop Truckschade met 60 centimeter verlengd. In het cabine kantelsysteem met een elektro hydraulische cilinder zat echter een rammel, daarom wordt hier een andere pen in gezet. Voor de Scania R620 van Patrick van den Hoeven is er meer werk aan de winkel. Deze moet worden hersteld na een vervelend incident waarbij de oplegger kantelde en daarbij ernstige vernieling toebracht aan de zijkant van deze bekende show-, maar vooral werktruck.

Ondertussen bij Van Winkoop
Nog even werk aan de winkel voor de Scania R620 van Patrick van den Hoeven.

Van Setten

Ook de Scania R560 van P. van Setten, met vaste chauffeur Gerben van Dorland, wordt deze week door Van Winkoop volledig onder handen genomen. De nummer 3 van afgelopen jaar krijgt een behandeling waarin alle steenslag en ontsierende plekjes worden verwijderd zodat deze weer op zijn best vertegenwoordigd is in Assen. Tijdens het Truckstar Festival, dat op 27 juli traditiegetrouw op het TT circuit losbarst, kun je deze en nog véél meer van dit soort waanzinnige trucks bewonderen. Van harte welkom!

Ondertussen bij Van Winkoop
Sneak preview van Bouwheers nieuwste Volvo, ook te bewonderen op Assen! (Meer recente foto’s: hier)

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie