Nog eens vier Scania's voor TVT
| 16:58 | Boudewijn Bos

Nog eens vier Scania’s voor TVT

TVT Transport uit het Belgische Asse-Mollem voegt nog eens vier nieuwe Scania’s aan haar vloot toe.

Een heuse Scania-vloot omdat het bedrijf alleen maar met het Zweedse merk te vinden is op de weg. Ten noorden van Brussel zit het bedrijf gevestigd in Asse-Mollem en opereert vanuit daar door Europa. 

De Scania’s voor de vloot

In de loop van 2015 kocht TVT 2 trekkers van het type R450 Euro 6 SCR Streamline. Gelet op de gunstige verbruikscijfers van deze voertuigen, ging TVT over tot de bestelling van 4 nieuwe exemplaren. De eerste twee werden reeds geleverd. De andere twee worden in maart dit jaar verwacht.

Eddy Van Tricht, Managing Director van TVT: “Ons blind vertrouwen in Scania heeft verschillende redenen. Zo is er onder meer een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding, een interessant eigen gewicht, technische oplossingen zoals de transmissie zonder ontkoppelingspedaal en het verbruik. Een ander belangrijk aspect is dat onze chauffeurs absoluut met Scania willen rijden.”

Een goede relatie op één

TVT en Scania vormen sinds jaar en dag een goede relatie. Het transportbedrijf werkt al 40 jaar samen met de vrachtwagenfabrikant. Voor andere merken is naar zeggen van TVT geen plaats in het wagenpark. Met de aankoop van de vier nieuwe R450 trekkers blijft de relatie tussen de twee nog altijd goed op peil.


Foto: een Scania combinatie van TVT.
 

Klik hier voor al het Scania nieuws

Klik hier voor het nieuwsoverzicht

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie