Nijwa Zwolle opent nieuw dealerpand
| 23:25 | Korneel Luth

Nijwa Zwolle opent nieuw dealerpand

Vandaag opent Volvo-dealer Nijwa een groot nieuw dealerpand in Zwolle; op zaterdag is er een open dag.

Met maar liefst een kwart van de truckverkopen van de gehele Nijwa Volvo dealerorganisatie is Zwolle de belangrijkste vestiging van Nijwa. Bovendien doet Nijwa Zwolle erg veel traileronderhoud, en met name van brandstoftankers.

Van de Hoekerweg naar de Botterweg

De oude vestiging op de Hoekerweg was echter te klein geworden, en enigszins gedateerd geraakt. Bovendien zou Renault er bij in komen en daarmee was het de hoogste tijd voor een nieuw pand. De grond daarvoor werd één straat verderop gevonden, op de Botterweg.

Daar staat nu een uiterst modern pand, met zeven service-straten in de ene vleugel voor trailer-onderhoud, en vijf service straten voor truck-onderhoud (Volvo en Renault) in de andere vleugel, plus enkele kortere plekken voor Renault bestelbus-onderhoud.

Daaromheen ligt een groot terrein en binnen is het pand voorzien van moderne verwarmingstechnieken en talloze aanverwante slimme zaken. Eén van die dingen is een 50.000 litertank die gebruikt wordt voor RDW-druktesten van brandstof-tanktrailers. Dit is uniek in Europa, en stelt Nijwa in staat om snel en efficiënt dergelijke testen uit te kunnen voeren.

Nijwa Zwolle opent nieuw dealerpand
Brandstoftanks vereisen een specialistische aanpak, niet alleen wat onderhoud betreft, maar ook voor keuringen. In de nieuwe Nijwa-vestiging in Zwolle zijn ze er volledig op toegerust.

Nijwa Zwolle opent nieuw dealerpand
Deze week werd er al gewerkt, vandaag is de officiële opening en zaterdag is er een open huis.

Open Huis zaterdag 6 september

Truckstar was samen met enkele andere vakpers-collega’s vandaag al uitgenodigd om te komen kijken. Maar als jij deze mooie nieuwe Volvo-Renault-dealer met eigen ogen wil zien, dan ben je zaterdag 6 september van harte welkom bij het open huis.

Nijwa Zwolle
Botterweg 57
8042 PA Zwolle

Nijwa Zwolle opent nieuw dealerpand

Nijwa Zwolle opent nieuw dealerpand

Klik hier voor het nieuwsoverzicht

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie