Nieuwe Volvo FM's Van Happen
| 11:37 | Truckstar Redactie

Nieuwe Volvo FM’s Van Happen

Van Happen Containers uit Eindhoven heeft drie nieuwe Volvo Euro 6-FM’s afgeleverd gekregen.

De nieuwe Volvo FM’s zijn stevige drie-assige motorwagens met haakarm-systeem, de 13 liter motor in 420 pk-uitvoering, en Euro 6.

Voor Van Happen Containers is dat laatste belangrijk. Het bedrijf zit in onder andere in de afval-business en wil haar transporten zo schoon mogelijk doen.

Globetrotter-cabine

Maar ook de chauffeurs komen goed weg met de nieuwe FM’s. De trucks hebben de Globetrotter-cabine en een afnetsysteem, wat de kans op val-ongelukken verkleint. De trucks hebben verder o.a. mooie luchthoorns, noodzakelijke zwaailampen, en brede voorbanden.

Van Happen

Van Happen Containers is een familiebedrijf en bestaat bijna tachtig jaar. Het bedrijf doet naast afvalinzameling ook het transport en de verhuur van units voor tijdelijke huisvesting.

De trucks komen ook in het buitenland en het bedrijf heeft meerdere vestigingen in Nederland. Er werken 240 mensen en het bedrijf heeft maar liefst 14.000 klanten.

Foto: De nieuwe FM’s werden afgeleverd door Volvo-dealer BAS Groep. Arno van Happen (links) krijgt de sleutels van Bas van Heertum (rechts) van BAS Groep.  

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie