*

| 12:51 | Bert Mateboer

De nieuwe van Verbeek: Wow

Het was bekend dat aardappelhandel S. Verbeek uit Tiel al geruime tijd met een nieuwe auto bezig was, maar deze week zijn pas de eerste foto’s naar buiten gekomen. De auto is nog niet volledig klaar; toch is al duidelijk dat het een echte topper wordt.

De nieuwe Scania S730 is al in januari afgeleverd, maar is daarna volledig onderhanden genomen door Steve’s Truckstyling, waarna bij MW Designs het spuitwerk is gedaan. Dat is afgelopen week afgerond. Nu moet de auto opnieuw naar Steve voor de afwerking en daarna naar Special Interior in Dronten voor een nieuw interieur. Stijnis Verbeek, die de bestuurder wordt van de nieuwe truck, verwacht dat zijn nieuwe auto op 3 juni volledig klaar zal zijn.

Keihard Robbie Williams aanzetten: heerlijk

Het thema van de nieuwe Scania is Robbie Williams. Stijnis Verbeek: ,,In feite ben ik fan van Nederlandstalige muziek, maar als ik na een lange dag terug naar huis rijd, vind ik het heerlijk om Robbie Williams keihard aan te zetten.’’ De nieuwe truck zal worden voorzien van een uitgebreide muziekinstallatie en volgens Stijnis ook van een kastenwand met glas-in-lood. De kleurstelling van het interieur wordt crème met bruin: rustig en chique.

Stijnis gaat met zijn nieuwe truck niet meedoen aan de mooist-truckverkiezing tijdens het Truckstar Festival. Stijnis: ,,Ik wil er eerst een jaar mee rijden en dan volgend jaar, als we hebben bewezen dat het een truck is waar dagelijks mee wordt gewerkt, meedoen aan de mooiste-truckverkiezing.’’

(foto’s: MW Designs)

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie