Nieuwe ruil en modellenbeurs
| 11:09 | Truckstar Redactie

Nieuwe ruil en modellenbeurs

Op zondag 3 maart vindt een nieuwe ruil en modellenbeurs plaats in Amsterdam.

Na het sluiten van de AMC Beurs in Hoofddorp was er geen ruilbeurs meer in de regio Amsterdam. Nu is er de Ruil & Modellen Beurs voor Personen en Vrachtwagen Modellen. De beurs wordt komende zondag voor het eerst gehouden in de Amstelhal Borchland te Amsterdam, dezelfde locatie als de Truckstar Mack en Speciaal Transport Dag van 2012.

Uiteraard vind je er alles op model-gebied maar ook folders, foto’s films en veel truckspullen.

Maar er is nog meer. Zo heeft organisator Willem Kuiper enkele Dakar-trucks uitgenodigd! Team Veka en Schoones zullen er hun Dakar-trucks laten zien.

Ook bijzonder: Jan van Wees zal een deel van zijn Van Seumeren/Mammoet-archief te koop aanbieden. Ook aanwezig zijn de heren van V8power met een verkoopstand en de Duopak Scania R500 met V8power-trailer en wellicht enkele losse trekkers. Verder is er een groot opgezette baan voor de minitruckers en zijn er verkoopstands van WSI, de FSB-shop, Truckstar Roadcard, de Mack Fanclub, etc, etc.

Locatie: Amstelhal – complex Borchland – Borchlandweg 6-12, 1099 CT Amsterdam. Open: 09:00 – 15:00 uur. Toegang: 5 euro, inclusief parkeren.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie