Nieuwe handelsformule tweedehands trucks
| 11:26 | Marco Bloem

Nieuwe handelsformule tweedehands trucks

Vandaag Verkopen biedt direct op trucks via internet

(Advertorial) Een oude vrachtwagen vindt vaak via de truckhandel zijn weg naar een nieuwe klant.Vaak gaat het verkoopproces dan op traditonele wijze. Het bedrijf Vandaag Verkopen, dat ook te vinden was op het Truckstar Festival pakt het net iets moderner aan. Daar kunnen truckbezitters via een internetportal gegevens over een te verkopen truck invoeren, waarna binnen een streeftermijn van 24 uur een overeenkomst wordt gesloten.

Nico van der Valk van Vandaagverkopen: “Deze manier van contact leggen met klanten bestaat al tijden in de personenautowereld. In de truckbranche is het echter nog geen gemeengoed. Als de klant een truck invoert in ons systeem, kan hij binnen een half uur een telefoontje verwachten. Komen we dan nader tot elkaar, dan springen wij nog dezelfde dag in de auto om de truck te bekijken en de deal rond te maken. Ons streven is om ook dat binnen 24 uur te doen.” 

Samenwerking

Vandaagverkopen is een RDW-erkend samenwerkingsverband tussen het autobedrijf van Nico van der Valk, en de truckhandel van Erik van Vliet en is gevestigd in Rotterdam en Oud-Beijerland. Van der Valk: “Al in een vroeg stadium ben ik begonnen met Vandaag Verkopen voor personenauto’s. Later hebben we onze krachten gebundeld, en nu staat er een portal waar zowel personenauto- als truckbezitters terecht kunnen wanneer ze van hun voertuig af willen.”

Klik hier voor het nieuwsoverzicht

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie