Nieuwe FH's Eijgenhuijsen Precisievervoer
| 16:04 | Truckstar Redactie

Nieuwe FH’s Eijgenhuijsen Precisievervoer

Volvo-dealer Nijwa leverde onlangs drie bijzondere nieuwe FH’s af aan Eijgenhuijsen Precisievervoer.

Eijgenhuijsen Precisievervoer bestaat al meer dan honderd jaar. Al geruime tijd opereert het bedrijf in een nichemarkt en heeft daar de juiste trucks voor nodig. De nieuwe Volvo FH 460 Euro 6 blijkt aan de hoge eisen te voldoen.

Nieuwe FH's Eijgenhuijsen Precisievervoer

Onafhankelijke voorwielophanging

Directeur Jan Woudsma legt uit waarom: “De Volvo FH rijdt geweldig, met name de onafhankelijke voorwielophanging. Alles is geveerd en dat is voor ons werk van groot belang. Hij is ook aanmerkelijk stiller dan zijn voorganger. En wat betreft het ontwerp verdient Volvo alle complimenten.”

Eijgenhuijsen Precisievervoer wil dat de chauffeurs goed opgeleid zijn – op gebied van veiligheid, zuinig rijden en hoe met de te vervoeren goederen om te gaan. Maar ze moeten ook het nodige comfort hebben, Woudsma: “De trucks zijn voor ons werk wat overgedimensioneerd. Een praktische reden is dat we altijd dubbel bemand rijden. De cabines zijn compleet uitgevoerd met alle denkbare opties. We willen daar eenheid in hebben. Het wagenpark is ons visitekaartje; dat krijgen we ook vaak terug uit de markt.”

Eijgenhuijsen is marktleider in precisievervoer waarvoor het bedrijf diverse zaken heeft ontwikkeld zoals: warehousing, locatie-scans, mechanische en pre-installatie, hightech transport, heldere instructie aan eindgebruikers en reverse logistics. Eijgenhuijsen Precisievervoer heeft haar hoofdvestiging in Ruurlo en depots in Den Bosch, Drachten en Hoofddorp. Het bedrijf is tevens Hofleverancier.

Nieuwe FH's Eijgenhuijsen Precisievervoer

1 Reactie
Meepraten? Schrijf hier jouw reactie