Nieuwe Feldbinders Vredeveld Avebe
| 15:43 | Korneel Luth

Nieuwe Feldbinders Vredeveld Avebe

Vredeveld Transport heeft een uniek concept oplegger ontwikkeld voor het het interne transport van het aardappelzetmeel van Avebe.

Vredeveld Transport heeft in samenwerking met Avebe en Feldbinder tien nieuwe opleggers ontwikkeld om het droge en natte aardappelzetmeel zo efficiënt mogelijk te vervoeren naar diverse Avebe-locaties.

Het gaat om het totaalpakket van de oplegger in combinatie met nieuw aangeschafte Euro 6-Volvo FH’s die hiervoor gebruikt worden.

De opleggers zijn duurzaam en onderhoudsvriendelijk in gebruik omdat gebruik wordt gemaakt van luchtdruk in plaats van mechanisch lossen. Er wordt niet langer gekiept, wat ook qua veiligheid een stap vooruit is.

Bij het lossen is minder ruimte nodig, in theorie zou dat nu zelfs in de fabriek gelost kunnen worden. Bijkomend voordeel is  dat ze minder lawaai maken dan kieptrailers.

Nieuwe Feldbinders Vredeveld Avebe
Niet langer kiepen om te lossen, maar gewoon op de plaats staan en met lucht lossen.

Vredeveld Transport

Vredeveld Transport, gevestigd in Hoogersmilde en Borne, is een internationaal opererend transportbedrijf waarvan de oorsprong ligt in 1937. Het is nog altijd een familiebedrijf en inmiddels specialist in het bulktransport en bouwvervoer. Vredeveld telt 150 personeelsleden.

Met de recente aanschaf van twintig nieuwe Volvo FH 460 Euro 6-trucks en de aanschaf van in totaal 31 nieuwe Feldbinder opleggers is het transportbedrijf klaar voor de toekomst.

 

Klik hier voor alle Volvo-nieuws

Klik hier voor het nieuwsoverzicht

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie