| 17:53 | René Grünfeld

Nieuwe DAF’s voor groeiend Jan de Rijk

Jan de Rijk Logistics heeft elf nieuwe DAF XF trekkers en drie DAF CF motorwagens in gebruik genomen. Ze worden ingezet bij het automotive-vervoer.

De onderneming is eerder dit jaar sterk gegroeid door overname van De Rooy Logistics, een bedrijf dat van oudsher sterk is in het transport van auto’s, trucks en onderdelen. De Rooy Logistics zit bovendien in warehousing en activiteiten die waarde toevoegen aan producten en diensten. Ook assembleert De Rooy technisch hoogwaardige producten.

Top tien

Jan de Rijk maakt nu deel uit van de top tien van logistieke dienstverleners voor de automotive industrie en ziet wel brood in verdere uitbreiding binnen deze sector. “Drie van de nieuwe trekkers worden ingezet als onderdeel van LZV-combinaties voor efficiënt vervoer van brandstoftanks. De CF motorwagens zijn speciaal opgebouwd voor het transport van onder meer vrachtwagenassen en -cabines”, zegt algemeen directeur Sebastiaan Scholte van de Jan de Rijk Groep.

thumbnail_jan-de-rijk2

Bedrijfskleuren

De veertien DAF’s zijn in de bedrijfskleuren van Jan de Rijk Logistics gespoten door Marlomar uit Son en afgeleverd door DAF-dealer De Burgh.

Terug naar het Truckstar nieuwsoverzicht

 

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie