| 13:00 | Robert Servaas

Nieuwe DAF XF 480 FAN voor PAX Bouw- en Industrieservice

PAX Bouw- en Industrieservice heeft wederom een nieuwe DAF in gebruik genomen. Het betreft een DAF XF 480 FAN. De 6×2 bakwagen is uitgerust met een autolaadkraan en geheel naar wens opgebouwd.

Deze bakwagen heeft een stuurbare naloopas en een open laadbak met 7 meter laadruimte. Deze laadbak met zeer lage opbouw is specifiek voor de werkzaamheden van PAX Bouw- en Industrieservice ontwikkeld. Zo is de laadbak uitgerust met sjorogen en verbreedbare twistlocks en kan de ruimte optimaal benut worden door de opbergkisten.
Verder is de nieuwste telg uit het wagenpark uitgerust met een krachtige MX-13 motor, standairco en een autolaadkraan: de Palfinger PK-53002-SH. Op zeer korte termijn worden er bij PAX Bouw- en Industrieservice nog twee nieuwe DAF’s en een semi-huiftrailer geleverd.

Achter de DAF wordt een speciale aanhangwagen gekoppeld. Deze is in de lengte uitschuifbaar tot 10 meter. Door de dubbele ligger ontstaat een stabieler geheel en is uitermate geschikt voor het vervoeren van units.

2 Reacties
Meepraten? Schrijf hier jouw reactie