Nieuwe Antos trucks op weg
| 07:00 | Truckstar Redactie

Nieuwe Antos trucks op weg

Eerste Antos bakwagens afgeleverd aan Ploeger Logistics en Bultman Autoverhuur

Deze week ontvingen we diverse persberichten over nieuw afgeleverde Mercedes Antos trucks. Voor zover bekend zijn dit de eerste bakwagens die zijn afgeleverd in Nederland.

Vijf keer Antos voor Ploeger
Ploeger Logistics nam maar liefst vijf nieuwe Antos trucks met 240 pk Euro-6 motoren in gebruik. 
Ploeger zet de auto’s in bij de contractdistributie voor haar opdrachtgevers, onder andere Sligro en Bakkersland. Ronald Bos, manager wagenparkbeheer en garage bij Ploeger: “De Antos is ideaal voor distributie in de binnenring van steden. Onze klanten Sligro en Bakkersland bevoorraden veel winkels en horecagelegenheden in stadscentra. Beide klanten zijn content met de aanschaf van de Euro 6-trucks. Dankzij deze investering van Ploeger kunnen Sligro en Bakkersland hun klanten logistiek blijven ontzorgen.”

Nieuwe Antos trucks op weg

Bultman/Wensink
Ook bij Bultman Autoverhuur uit Apeldoorn werden twee nieuwe Antos trucks afgeleverd. De trucks, beide met Euro-6 motor worden ingezet voor verhuur en als demoauto voor Mercedes-dealer Wensink, eveneens uit Apeldoorn. Een overeenkomst die de samenwerking volgens beide partijen versterkt: “Met de aanschaf van deze twee Antos trucks, die zowel worden ingezet voor de verhuur bij Bultman en als demowagens voor Wensink, hebben we onze samenwerking verdiept”, zegt directielid Arjan Bultman. “Wij hebben een gloednieuwe truck die er mooi uitziet, helemaal up-to-date is en voldoet aan alle milieunormen. Wensink heeft een mooie demotruck zonder dat ze daarvoor de administratieve rompslomp heeft. Wij plannen de afspraken.”

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie