| 17:20 | Robert Servaas

NIEUW: Truckstar 50 jaar Scania V8

50 jaar Scania V8. In 1969 bracht Scania zijn eerste truck met V8 op de markt als antwoord op de vraag naar meer motorvermogen. In de loop der jaren groeide deze krachtbron uit tot een waar icoon.

Niet alleen vanwege zijn kracht en prestaties maar ook vanwege zijn kenmerkende diepe geluid. Inmiddels draait de Scania V8 dus al vijftig jaar mee. Zo’n mijlpaal verdient het om uitgebreid bij stil te staan. Dat doen we met deze speciale Truckstar 50 jaar Scania V8 uitgave. Hierin onder meer aandacht voor het ontstaan van de V8, oud en nieuw naast elkaar, een transportbedrijf dat al 50 jaar de V8 trouw is, andere toepassingen van de V8, Scania showtrucks met V8 en een test van de jongste V8, de S 650. Met recht een naslagwerk voor de ware Scania V8-fan maar eigenlijk een must voor iedere truckliefhebber.

De 124 pagina’s dikke special ligt nu in de winkel en kost € 9,95. Maar je kunt hem natuurlijk ook gewoon hier online bestellen. Bovendien kost de special voor roadcard houders bij online bestellen slechts € 8,95.

50 jaar Scania V8

8 Reacties
  1. ik heb nog met scania LB 76 dat was geschiedenis meer dan miljoen
    was 40 jaar chauffeur geweest van 1960 tot 2000. bij j bakker egmond -binnen
    ik ben lid van 1982 truckstars

  2. Ik heb een overhemt dat al vijfteg jaar oud is ik was denk ik de derde of vierde lid van trukstar ja ik ben nou een en zeventig ik zat toen bij verkerk uit alphen aan de rijn maar ik vond dit leuk om te lezen ik had toen ook een scania v acht

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie