huif/gesloten vervoer
| 11:53 | Arjan Olsthoorn

Video’s: nagenieten met de categorie huif/gesloten vervoer

De verkiezing van de Mooiste Truck van Nederland 2020 is voorbij, de winnaars zijn bekendgemaakt in onze livestream. We blikken nog een keer terug op de vrachtwagens in categorie 2 – huif/gesloten vervoer. Presentator Marc van Rossum du Chattel praat met de chauffeurs over hun trots!

Het was superspannend, want de trucks die zijn genomineerd, zijn niet de eerste en de beste. Uit meer dan 1300 vrachtwagens waarvan de foto is gepubliceerd in het Truckstar Fotojaarboek 2020 kozen de lezers de auto die zij een prijs waard vinden. In de categorie huif/gesloten vervoer werden deze trucks genomineerd. Bekijk hieronder de video’s die we maakten met chauffeurs Jan Schuitema, Mark van Beek en Eddy Verhaar!

Schuitema

De jongste genodigde tijdens deze aangepaste editie van de verkiezing van de Mooiste Truck van Nederland was de dochter van Jan Schuitema (42), slechts vier weken oud. Over zijn DAF vertelt hij: “De auto moet strak zijn, weinig poespas maar gewoon strak en mooi!”

A.E. Hoogendoorn

De Scania van Mark van Beek (31) is prachtig opgebouwd met fraai spuitwerk en op de achterkant van de cabine voorzien van een airbrush die de klassieke Scania 143 van schoonvader Piet weergeeft. Mark is dan ook terecht trots op zijn vrachtwagen.

E. Verhaar

De combinatie van Eddy Verhaar (49) is vijf jaar oud en daarom vindt hij het een eer dat hij aan de verkiezing mee mocht doen. Over zijn FH vertelt hij: “De auto blinkt uit door zijn eenvoud. De kleurencombinatie word je ook nooit zat.”

Eindstand categorie 2 – huif/gesloten vervoer

Derde prijs – DAF XF 480 van Schuitema

Tweede prijs – Scania S 650 van A.E. Hoogendoorn

Eerste prijs – Volvo FH 510 van E. Verhaar

BFGoodrich

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie