Wat een sfeertje!
| 15:03 | Truckstar Redactie

Mooiste Truckstraat 2013 bekend

De 27 trucks die tijdens het Truckstar Festival 2013 in de Mooiste Truckstraat staan, zijn bekend!

De Mooiste Truckstraat is één van de belangrijkste locaties op het Truckstar Festival. Per categorie staan hier drie juweeltjes te pronken, die allemaal een gooi doen naar de felbegeerde titel Mooiste Truck van Nederland 2013. De 27 trucks zijn het resultaat van jullie keuze en uitgebrachte stemmen op de trucks in het Fotojaarboek 2013.

Weer en wind

Het zijn tevens gewone werktrucks, waar hun chauffeurs iedere dag mee op pad zijn, in weer en wind, zomer en winter, binnen- en buitenland.

Dat de trucks daaronder lijden, mag duidelijk zijn. Toch is daar ieder jaar niets van te zien, dankzij de fantastische toewijding, zorg, liefde en vakmanschap van de chauffeurs! Helemaal mooi is dat een groot aantal van deze trucks al een tijdje meegaat, enkele zelfs bekend zijn van vorige edities van het Truckstar Festival, en nog steeds in concours-staat verkeren! Maar er zitten natuurlijk ook een paar fantastische nieuwe trucks tussen.

Klik hier voor de overzichtspagina van de Mooiste Truckstraat 2013

(Foto: de Mooiste Truckstraat van 2012).

2 Reacties
  1. Nou idd lekker origineel rijden nu toch echt wel een hoop mooie actrossen enzo tussen! Mis alleen de nieuwe van kandt! En de nieuwe XF van H den hertog had er voor de verandering ook wel tussen gemogen!

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie