Mooie Actros voor Bouwheer Zeewolde
| 14:27 | Korneel Luth

Mooie Actros voor Bouwheer Zeewolde

Bouwheer Zeewolde heeft vandaag een wel erg mooie Actros-trekker afgeleverd gekregen.

De nieuwe Mercedes-Benz Actros 1942 heeft de BigSpace-cabine en komt erg goed uit de verf. “Hij is echt mooi geworden”, zegt Wouter Bouwheer tegen Truckstar. “Om trots op te zijn.”

De verwachtingen overtroffen

“Als je zo’n Actros in het wit voor je ziet staan is het ook een mooie auto, maar dat is een heel ander gezicht. Hij heeft onze verwachtingen overtroffen”, vervolgt Wouter.

Mooie Actros voor Bouwheer Zeewolde
Het lijkt wel alsof de Actros ontworpen is met het Bouwheer-kleurenschema als uitgangspunt. Hij komt erg goed uit de verf.

Bewuste keuze 

De Actros is een vreemde eend in de Volvo- en Scania-bijt bij Bouwheer, maar wel een bewuste keuze: “We hebben een chauffeur die er graag mee wil rijden”, zegt Wouter. En dat is een goede reden, aangezien je als baas dan zeker weet dat er extra netjes en voorzichtig met de truck omgesprongen wordt.

“Het is een 1942 LS 4×2, dus een 19 tons 4×2 trekker met 420 pk”, legt Wouter uit. “De auto is nu net afgeleverd en zal worden ingezet in het trailertransport-werk.” 

“Daarom staat ie op lichtmetalen wielen met een iets kleinere, multifunctionele bandenmaat. Daar kunnen we ook mega’s mee vervoeren”. Voor het aanbrengen van de opvallende Bouwheer-kleurstelling is de Actros bij van Winkoop geweest. De truck vervangt een oudere trekker.

Mooie Actros voor Bouwheer Zeewolde  
De Actros heeft een nette, representatieve uitstraling.

 

Klik hier voor alle Mercedes-Benz-nieuws

Klik hier voor het nieuwsoverzicht

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie