Mooi jubileum 50-jarig Veldhuizen
| 14:55 | Korneel Luth

Mooi jubileum 50-jarig Veldhuizen

Transportbedrijf H. Veldhuizen B.V. uit Zaandam bestaat vijftig jaar: reden voor een feestje.

Op 1 april vierde men bij H. Veldhuizen B.V. een mooi jubileumfeestje. Willem Veldhuizen stuurde ons enkele foto’s met een kort stukje transport-geschiedenis. 

“In 1966 is Herman Veldhuizen begonnen met vier vrachtwagens die hij had overgenomen van Korver’s Expeditie. Dat waren toen Bedfords die bodediensten reden. Begonnen werd in Zaandijk en er werd gereden vanuit de Zaanstreek naar Haarlem.” 

Mooi jubileum 50-jarig Veldhuizen
Met vier Bedfords begon Herman Veldhuizen vanuit Zaandijk.

Mooi jubileum 50-jarig Veldhuizen

Internationaal en grotere huisvesting in Zaandam

“Later, in 1974, zijn ze internationaal begonnen. In de jaren ’80 was extra huisvesting nodig en daarom werd een extra pand gehuurd op het industrieterrein Achtersluispolder in Zaandam. In 1995 realiseerde H. Veldhuizen Transport B.V. daarnaast een nieuw pand aan de Diederik Sonoyweg. Rond deze periode begon het bedrijf zich te richten op distributievervoer van stukgoed. De grote verscheidenheid aan vrachtwagens maakte het mogelijk om verschillende soorten vrachten te vervoeren.”

“Nu zijn er 65 eenheden en is er ongeveer honderd man personeel. Vijftig jaar bestaan is toch aardig wat in deze tijd!” Daar kunnen we Willem alleen maar gelijk in geven. Het wegtransport is een grillige tak van sport. Als je als transportbedrijf in vijftig jaar kunt uitgroeien en goed kunt overleven, doe je iets goed met z’n allen. Namens Truckstar, gefeliciteerd met het jubileum!

Klik hier voor de website van H. Veldhuizen B.V.

Mooi jubileum 50-jarig Veldhuizen
Velduizen Transport heeft momenteel een gevarieerd wagenpark waarin diverse merken vertegenwoordigd zijn.

Mooi jubileum 50-jarig Veldhuizen

Klik hier voor het nieuwsoverzicht

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie