Actros F
| 14:12 | Arjan Olsthoorn

Mercedes start met verkoop Actros F en Edition 2

Zowel de nieuwe Actros F (budgetversie), als de gelimiteerde Edition 2 zijn vanaf nu te bestellen. De Actros F is uitermate geschikt voor transporteurs die op zoek zijn naar een puur functionele truck. De Actros Edition 2 is daarentegen voorzien van veel opties en pakketten.

Twee nieuwe modellen in de Actros-range zijn vanaf nu te bestellen.

Actros F

De praktische en functionele uitrusting van de Actros F  zorgt ervoor hij uitermate geschikt is voor het afleggen van zowel korte als lange afstanden met een aantrekkelijke prijs-prestatieverhouding. Dé noviteit van de Actros F is de nieuwe cabinevariant. Dit betreft een brede StreamSpace cabine met 120 mm motortunnel, waardoor de cabine met slechts drie treden te bereiken is, wat het in- en uitstappen vergemakkelijkt.

Actros F

Het instapmodel van de Actros range is standaard uitgerust met een Classic Cockpit en conventionele zijspiegels. Optioneel kan de Actros F worden uitgebreid met SideGuard Assist, trucknavigatie, standairco, de Multimedia Cockpit (10 inch primair display) met multifunctioneel stuurwiel en Predictive Powertrain Control. Net als bij alle andere Actros modellen, kan ook de Actros F worden voorzien van connectiviteitsdiensten als Mercedes-Benz Uptime. De Actros F is beschikbaar in 17 verschillende varianten, zowel als trekker als bakwagen. Beschikbare asconfiguraties zijn 4×2, 6×2 en 6×4.

Actros Edition 2

Naast de nieuwe Actros F rolt ook de Actros Edition 2 binnenkort van de band. Van deze bijzondere limited edition zal een beperkte oplage van 400 trucks geproduceerd worden, die hun weg zullen vinden naar eigen rijders en transportbedrijven die veel waarde hechten aan stijl, comfort en een premium beleving.

Actros Edition 2

De Actros Edition 2 kan worden geleverd als twee- of drieasser met BigSpace- of GigaSpace cabine. Tot wel 40 extra opties voor interieur en exterieur geven de Edition 2 een unieke uitstraling.

Het dashboard en de deurgrepen zijn bekleed met nappaleder dat wordt afgewisseld met enkele carbonlook accenten. Het Edition logo siert het startscherm van de Multimedia Cockpit en is ook in geborsteld aluminium op de instaplijsten verwerkt. Het exterieur van de Edition 2 wordt herkend aan onder meer exclusieve bestickering aan de zijkant, het opschrift ‘Edition 2’ op de gelakte zonneklep. Alsmede vier extra led-schijnwerpers in de zonneklep, RVS instaptreden en grille-accenten in donker chroom.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie