*

| 10:19 | Robert Servaas

Mercedes-Benz Trucks zoekt Truckvlogger

Rij jij een Mercedes-Benz truck en zie je wel wat in een leven als vlogger, dan is dit je kans. Mercedes-Benz is namelijk op zoek naar een Truckvlogger. Op deze manier wil het merk het leven onderweg op een unieke manier in beeld brengen. De Truckvlogger wordt volledig begeleid in het maken van de vlogs.

Het leven van een chauffeur kent vele mooie momenten en uitdagingen. Daarom zoekt Mercedes-Benz Trucks Nederland een Truckvlogger die zijn of haar avonturen onderweg wil delen op het chauffeursplatform RoadStars. Wie denkt met zijn of haar Mercedes-Benz truck bijzondere routes te rijden, leuke mensen te ontmoeten en veel mee te maken, kan zich vanaf nu op het chauffeursplatform RoadStars aanmelden. Hiervoor hoef je slechts een (gratis) account aan te maken en een kort filmpje waarin je jezelf voorstelt te uploaden. Als eind maart de aanmeldingsperiode sluit, wordt de Truckvlogger gekozen en begeleid in het maken van zijn of haar vlogs. Mercedes-Benz Trucks zoekt dus een Mercedes-Benz truckchauffeur met liefde voor het vak.

Het maken van een vlog klinkt eenvoudiger dan dat het is. Daarom verzorgt Mercedes-Benz Trucks de benodigde apparatuur, bestaande uit onder meer een GoPro en handheld camera met diverse accessoires, die de Truckvlogger in bruikleen krijgt. Daarnaast zorgt Mercedes-Benz Trucks voor een praktische workshop en volledige begeleiding om het werk en de ritten goed in beeld te kunnen brengen. Ook de edit en montage wordt in overleg met specialisten verzorgd zodat het de Truckvlogger niet te veel tijd kost om een vlog te maken. Van de betreffende chauffeur wordt vooral doorzettingsvermogen gevraagd. Iemand die toegewijd is in het maken van de vlog en het leuk vindt met zijn of haar eigen inbreng het leven onderweg mooi in beeld te brengen.

De Truckvlogger krijgt een vast platform op het online magazine RoadStars. Als dank voor zijn of haar inzet, zorgt Mercedes-Benz Trucks Nederland voor een aantal exclusieve voordelen. Zo krijg je geregeld backstage toegang tot evenementen en uitnodigingen voor introducties of beurzen. Dus wat let je en meld je hier aan.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie