Truckvlogger
| 14:34 | Arjan Olsthoorn

Mercedes-Benz Trucks start met vlogger

Vandaag de dag kan je, ook als truckfabrikant, eigenlijk niet meer zonder een vlogger aan je merk te binden. Het is natuurlijk een leuke manier om een kijkje in het leven van een vrachtwagenchauffeur te bieden. Chauffeur Dennis Ton is gekozen tot dé Mercedes-Benz Truckvlogger.

De chauffeur van Hoogwout Berging uit Oostzaan geeft in zijn video’s een uniek kijkje in het chauffeurs-leven op de weg. De vlog is vanaf nu te bekijken op YouTube

Truckvlogger
Als chauffeur in het autotransport is voor hem geen dag hetzelfde, mede door de uiteenlopende opdrachtgevers van Hoogwout Berging: van hulpdiensten tot dealers en van alarmcentrales tot verzekeringsmaatschappijen. Bovendien komt Dennis Ton in alle uithoeken van Europa voor de repatriëring van gestrande voertuigen van toeristen. Tijdens de vlogs maak je als kijker van dichtbij kennis met de mooie momenten in het transport en de typische uitdagingen waar de Truckvlogger mee te maken krijgt.

RoadStars is het online chauffeursplatform van Mercedes-Benz Trucks. Hierop vinden liefhebbers niet alleen exclusieve acties, maar ook spannende reportages uit de hele wereld. Natuurlijk komt het hele scala aan amusement rondom trucks aan de orde: van actuele modellen tot klassieke oldtimers en van logistiek tot bouwtransport. Leden van de community kunnen deelnemen aan unieke events en hebben toegang tot exclusieve content. Het lidmaatschap is bovendien helemaal gratis.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie